Descopera cele mai bune recomandari si sfaturi care te pregatesc in relatia pe care o construiesti cu copilul tau.

Parinte relaxat sau grijuliu?

Duminica, asa cum va povesteam intr-o postare anterioara, am participat la picnicul organizat de Metropolitan Life la Roaba de Cultura. A fost un nou prilej de a-l urmari pe Vlad din umbra, alaturi de alti copii de varste diferite, dar si un prilej de a ma autoanaliza in raport cu ceilalti parinti prezinti.

citeste mai mult >

Tot ce conteaza

Cele mai fericite momente din viata mea sunt cele petrecute cu familia. Doar ca niciodata nu sunt asa cum mi le-am imaginat, nu sunt ca in filme sau ca in reclame...

citeste mai mult >

Despre bani, educatie dorinte si implinirea lor

Asa cum ii invatam pe cei mici ce inseamna respectul, cum sa fie empatici, cum sa ajute pe cineva, cum sa scrie, sa citeasca si chiar sa gandeasca, una dintre marile lacune in educatie (eu simt ca a lipsit si la noi, in generatia parintilor de acum si de aceea exista marele...

citeste mai mult >

Tati are mereu dreptate

De câteva săptămâni am început școala - clasa zero. Emoțiile din prima zi erau și la noi și la ea. Un careu plin de părinți, buchete de flori, copii cunoscuți din alte contexte, copii pe care nu îi știam, și multă emoție.

citeste mai mult >

Educatia, de orice tip, cea mai buna zestre pentru viitorul copilului tau

Intotdeauna am considerat ca cea mai buna zestre pe care poti sa i-o lasi copilului tau este o buna educatie. Si aici nu ma refer doar la educatia academica, ci si la multe aspecte esentiale pentru viata.

citeste mai mult >

A fi mama, a fi parinte

In dimineata In care a venit pe lume Naomi, mama mi-a rostit grav, cu un usor zambet: "De acum, viata ta se va schimba total, adica alt"cineva" va avea cu adevarat prioritate In alegerile tale, de la cele mai simple pana la cele majore".

citeste mai mult >

OANA CUZINO

Oana Cuzino, una dintre cele mai apreciate mamici din Romania, impartaseste cu tine sfaturi utile ce te vor ajuta sa iei decizii potrivite pentru dezvoltarea copilului tau si viitorul acestuia! Descopera articolele sale cu subiecte de interes pentru orice parinte, in exclusivitate pentru Metropolitan Life!

Mihai Dragomirescu

Mihai Dragomirescu se redescopera in fiecare zi prin copiii lui Ioana si Iancu si documenteaza tot procesul alaturi de sotia lui Dana, pe UrbanKid.ro. Pasionat de Internet si indragostit extraterestric de Ioana, Mihai crede ca lumea poate deveni mai buna daca parintii isi fac treaba un pic mai bine, crescand alaturi de copiii lor.