Valorile adevarate au nevoie de protectie adevarata.

Dr KID este prima asigurare creata special pentru sanatatea copilului tau, oferindu-i protectie 24 de ore din 24.

Dr. KID – asigurarea creata special pentru copilul tau


Garantia ca vei primi suma asigurata pentru copilul tau in cazul in care va fi diagnosticat cuo afectiune grava.

Certitudinea ca vei primi beneficiile in cazul in care copilul tau va intampina o situatie dificila, cum ar fi o fractura sau o arsura. Iar, in vacanta de vara, Dr. KID isi sporeste vigilenta si beneficiile se dubleaza!

Garantiabeneficiilor la aparitia invaliditatii permanente a copilului survenita ca urmare a unui accident. Si in cazul acesta, Dr. KID isi sporeste vigilenta si dubleaza beneficiile pe perioada vacantei de vara.

Siguranta unei diagnosticari corecte. In cazul in care copilul tau se imbolnaveste grav, cu Dr. KID poti obtine a doua opinie medicala (telediagnostic).

Certitudinea ca vei primi suma asigurata in cazul in care copilul tau are nevoie de spitalizare sau de o interventie chirurgicala din orice cauza.

Anuitate educationala pentru copilul tau in situatia aparitiei decesului din accident al parintelui, ce va fi platita lunar, timp de 5 ani.

Indemnizatie de invaliditate pentru tine in cazul aparitiei invaliditatii totale si permanente din accident, ce se va plati lunar, pe o perioada de 5 ani.

Reducere cu 10% a primei aferente beneficiilor oferite copilului, pentru fiecare asigurare Dr. KID achizitionata, incepand cu polita incheiata pentru al doilea copil.

Investitii pentru viitorul copilului tau. Dr. KID iti ofera oportunitatea sa investesti bani pentru a-i oferi copilului tau un inceput bun in viata. Poti alege unul dintre cele 3 fonduri de investitii in care poti depune bani la intervale de timp regulate sau ori de cate ori vrei.

Solicita o discutie cu un consultant

COPILUL TAU

Descopera cele mai bune recomandari si sfaturi care te pregatesc in relatia pe care o construiesti cu copilul tau.

SANATATE Educatie Protectie afla mai multe >